Lid worden

Het lidmaatschap van Bizznip 2.0 is bedrijfs- en persoonsgebonden en bedraagt € 165,00 exclusief btw per jaar. Een lidmaatschap van iedere extra persoon van hetzelfde bedrijf, instelling of organisatie bedraagt € 150,00.

Het lidmaatschap bestaat uit:

  • de mogelijkheid tot het bezoeken van zes Bizznip 2.0 bijeenkomsten met een wisselend ludiek thema op culinair, sportief, muzikaal of cabaretesk gebied
  • uw profiel met logo en foto op de website www.bizznip.nl
  • het verzorgen van een klein hapje (walking diner)
  • het verzorgen van een welkomstdrankje
  • muzikale omlijsting (dj)

U dient zich voor iedere bijeenkomst via de website www.bizznip.nl aan te melden. De organisatie zal u ruim van te voren een reminder toesturen met aanvullende informatie over de eerstvolgende bijeenkomst. Aanmelden voor de bijeenkomsten van Bizznip 2.0 kan tot drie dagen voor het evenement.

Het is mogelijk uw partner of een introducé(e) mee te nemen naar de bijeenkomst. Hiervoor wordt dan additioneel € 20,00 exclusief btw in rekening gebracht. Dit bedrag dient u bij entree aan Bizznip 2.0 te voldoen. Indien u de partner/introducé(e) wilt afmelden voor een evenement, kan dit kosteloos tot drie dagen voor het evenement. In alle andere gevallen wordt het bedrag alsnog in rekening gebracht. U ontvangt een factuur voor de additionele aanmelding. Deze dient binnen 8 dagen na factuurdatum voldaan te worden. Een introducé(e) kan slechts tweemaal een evenement bezoeken. Daarna zal deze persoon van Bizznip 2.0 een verzoek ontvangen om een lidmaatschap aan te gaan.

Lid worden


Copyright © Bizznip Venray - 2017
Created by